翻訳と辞書 |
Pachysolen (fungus) : ウィキペディア英語版 | Pachysolen (fungus)
''Pachysolen'' is a genus of yeast discovered from sulfite liquor by Boidin and Adzet (1957) and isolated by Wickerham (1970).〔Wickerham, L. J. 1970. Genus 14. ''Pachysolen'' Boidin et Adzet, pp. 448–454. In J. Lodder (ed.), The Yeasts. A taxonomic study, 2nd ed. North-Holland Publishing Co., Amsterdam〕 The genus is monotypic, containing the single species ''Pachysolen tannophilus'', the first yeast identified to have a high capacity for production of ethanol from xylose. == References ==
抄文引用元・出典: フリー百科事典『 ウィキペディア(Wikipedia)』 ■ウィキペディアで「Pachysolen (fungus)」の詳細全文を読む
スポンサード リンク
翻訳と辞書 : 翻訳のためのインターネットリソース |
Copyright(C) kotoba.ne.jp 1997-2016. All Rights Reserved.
|
|